FEBIAC rijdt verder met Mediahuis Connect en IPM Advertising als premium mediapartners

FacebookTwitterLinkedIn

Na de succesvolle Salongids van het voorbije Autosalon heeft FEBIAC de realisatie van zijn saloncatalogus opnieuw toegekend aan Mediahuis Connect en IPM Advertising. Beide regies engageren zich hiermee voor de volgende twee jaar in de productie en verdeling van de officiële Salongids.

De oorspronkelijke opzet blijft dezelfde: een glossy magazine van ruim 100 pagina’s met een volledig overzicht van alle innovaties op auto- en motorvlak en inzake lichte bedrijfsvoertuigen. De catalogus richt zich naar een brede doelgroep en verschijnt in Het Nieuwsblad, L’Avenir, La Dernière Heure en La Libre Belgique. Met deze mediamix wordt tevens een optimale verdeling in het noorden en het zuiden van het land alsook in Brussel gegarandeerd. Daarbij zal er voor 2017 nog meer op het digitale aspect ingezet worden door de saloncatalogus op de respectievelijke websites en tabletkranten aan te bieden.

Mediahuis Connect en IPM Advertising breiden ook het advertentieaanbod uit met een aantal digitale nieuwigheden. Bart Bollen, Business Development Manager Crossmedia: “Via verschillende targetingmogelijkheden zullen wij autocampagnes heel doelgericht kunnen uitleveren. Finaal zou dit in een betere conversie moeten resulteren met nog meer toegevoegde waarde voor de adverteerder”.