RMB wordt de regie van Fun Radio

FacebookTwitterLinkedIn
Fun Radio

Nadat IPM Group onlangs Fun Radio Belgique overnam, wordt de regie van de radiozender nu toevertrouwd aan RMB.

Deze nieuwe samenwerking tussen RMB en IPM is een voortzetting van het reeds bestaande partnerschap tussen beide spelers. Met de komst van Fun Radio in RMB’s merkenportefeuille, versterkt de regie haar commerciĆ«le audio- en digitale aanbod.

Praktisch

Tot 31 maart staat uitsluitend DPG Media Advertising in voor de commercialisering van Fun Radio, voor alle campagnes die uitgezonden worden tot uiterlijk 31 mei. Onder ‘uitsluitend’ moet worden verstaan dat, voor de campagnes die uitgezonden worden tot 31 mei, DPG Media Advertising verantwoordelijk zal zijn voor de bestelbonnen die tot 31 maart middernacht worden aangemaakt.

Vanaf 1 april staat uitsluitend RMB in voor de commercialisering van Fun Radio voor alle campagnes. Onder ‘uitsluitend’ moet worden verstaan dat RMB vanaf 1 april verantwoordelijk zal zijn voor alle bestelbonnen.

Vanaf nu is RMB verantwoordelijk voor de bestelbonnen voor campagnes die worden gereserveerd voor uitzending vanaf juni.

DPG Media Advertising zal bureaus en adverteerders doorverwijzen naar RMB voor elk campagneproject dat vanaf 1 april moet uitgevoerd worden, maar waarvoor de bestelbon niet voor 31 maart middernacht bij DPG Media Advertising kan worden ingediend.