De Franse OOH-speler Adriver start met TOOTbus zijn diensten in België op

FacebookTwitterLinkedIn

Adriver, een toonaangevende Franse reclamespeler gespecialiseerd in mobiele transportreclame, is verheugd de lancering aan te kondigen van zijn diensten in België.

Adriver heeft zojuist een belangrijk partnerschap gesloten met TOOTbus, de gerenoveerde elektrische toeristenbussen in Brussel. Als eerste adverteerders zijn Burgerbrands en Mini Europa deze zomer te zien op prominente locaties langs de toeristische hotspots in de Belgische hoofdstad.

Adriver is intussen aanwezig in meerdere Europese steden (Milaan, Parijs, Londen, Brussel), waar het partnerships heeft afgesloten met o.a. taxibedrijven (CaoCao, Uber), bustransport (Flixbus, TOOTbus) en vrachtwagentransport.

TOOTbus is een initiatief dat elektrische toeristenbussen inzet om bezoekers en inwoners van Brussel een unieke sightseeing-ervaring te bieden. De bussen zijn uitgerust met ultramoderne faciliteiten en bieden een comfortabele en duurzame manier om de stad te verkennen. Door samen te werken met TOOTbus, heeft Adriver de ideale kans gevonden om merken te positioneren op deze opvallende voertuigen en een groot publiek van zowel binnen- als buitenlandse toeristen, pendelaars en Brusselaars te bereiken.

We zijn opgetogen om onze diensten in België te introduceren en ons eerste partnership aan te kondigen met TOOTbus“, aldus Alexandra Gran van Adriver. “Mobiel transport is een markt waar nog veel potentieel is. Reclame die letterlijk in beweging is, heeft een gigantisch hoge impact, biedt veel creatieve mogelijkheden, en is in volle evolutie door de elektrificatie en nieuwe mobiele technologieën.