BTOB Awards: wie krijgt goud, zilver en brons?

FacebookTwitterLinkedIn

De jury van de BTOB Awards, voorgezeten door Alex Thoré, reikte 25 prijzen uit, waaronder twee speciale juryprijzen. Hoewel de namen van de laureaten bekend zijn, is het wachten tot dinsdag 22 oktober om te weten of het om goud, zilver of brons gaat.

In Press wint de Brusselse Kamer van Koophandel (BECI) met zijn magazine Bruxelles Métropole en zijn podcast Next Step. De andere laureaten in deze competitie zijn de Boerenbond met het magazine Boer & Tuinder en Media Marketing met de nieuwe versie van zijn website MM.be.

In Communication winnen Brightfish en Lucy drie prijzen met ‘Curiosity Click’. Lucy wint nog een vierde prijs met zijn radiocampagne voor De Lift.

DDB, TBWA, Gutzandglory en The Oval Office krijgen elk twee prijzen. DDB met twee campagnes voor de Volkswagen-bedrijfsvoertuigen (‘Punching Door Tour’ en ‘Bestand tegen de Sterkste’), TBWA met ‘Vindr’ voor KBC, Gutzandglory met ‘The Cloud Project’ voor Willemen Groep en The Oval Office met ‘Intimate Concerts’ voor SD Worx. DPG Media valt ook twee keer in de prijzen met ‘Thursday Night Life’ en hetzelfde geldt voor Lijncom met ‘Win Your Tourbus’.

De andere winnaars zijn Wavemaker met ‘MM Google Home’, Prophets met de lanceringscampagne ‘Barco Series 4’ voor Cionic, Serviceplan met de rekruteringscampagne van 20something (‘Agency Beats’) en tot slot Profirst met ‘Redken Rage’ voor Redken.