“Re-think” op het BAM Marketing Congress 2023

FacebookTwitterLinkedIn

De 42ste editie van het BAM Marketing Congress vindt plaats op 7 en 8 december 2023 in Brussels Gate (Groot-Bijgaarden). Met het thema “Re-think” willen ze marketeers inspireren en ondersteunen in het heruitvinden van zichzelf.

Nooit eerder waren veranderingen zo fundamenteel: de manier waarop we werken, de manier waarop we reizen of de manier waarop we creëren. Technologie versnelt deze drastische veranderingen nog meer.

Met het congresthema van dit jaar, “Re-think”, wil BAM marketeers aanmoedigen om hun routines in vraag te stellen en hun aanpak te herdefiniëren, zodat nieuwe mogelijkheden verkend kunnen worden en men niet achterop loopt in dit snel veranderende landschap.

Alex Thoré: “In een context waar de crisis organisaties drijft om zichzelf in vraag te stellen, waar we op zoek zijn naar nieuwe manieren om meaningful te blijven en waar de derde internetevolutie AI-gestuurd is, hebben we de kans om marketeers te inspireren om zichzelf opnieuw uit te vinden. Deze heruitvinding moet het oppervlakkige overstijgen, we moeten onze fundamenten re-thinken.”

Daarom is het BAM Marketing Congres dit jaar belangrijker dan ooit. Het biedt een platform voor marketingprofessionals om samen te komen, kennis en ervaringen te delen en te leren van elkaars successen en mislukkingen.

Meer dan 50 marketingexperts verspreid over een hoofdpodium, twee grote zijpodia en diverse workshops zullen u de nodige inspiratie geven om uw denkwijze te re-thinken. Dit thema wordt ontwikkeld rond BAM’s marketingpijlers: Technology, Sustainability, Inclusion & Diversity, Health & Well-Being en Ethics.

Bovenop de inspirerende keynote sessies, kunnen deelnemers rekenen op de aanwezigheid van 2.000 collega-marketeers om te netwerken, ideeën uit te wisselen, samenwerkingen aan te gaan en ervaringen te delen. Tijdens de pauzes kunnen ze genieten van de gezellige sfeer in het Marketing Village. Talrijke partners zullen er hun tools, expertise en nieuwigheden tentoonstellen in op maat gemaakte stands.

Meer informatie en tickets vindt u op www.marketingcongress.be. Early bird tickets zijn momenteel verkrijgbaar tegen een voordelig tarief.