VIJF mikt komend najaar op feelgood met Karen Damen en Jani Kazaltzis

FacebookTwitterLinkedIn

Karen Damen en Jani Kazaltzis moeten dit najaar zowel voor een lach als een traan zorgen bij tv-zender VIJF, zo blijkt uit het programma-overzicht.

 

Karen Damen en haar beste vriend theaterproducent James Cooke hebben het goed voor elkaar. Ze hebben het gemaakt en genieten van alle luxe. Een prachtig huis, een mooie wagen, hippe kleren, ze hoeven niet op een euro te kijken. Maar voor het nieuwe VIJF-programma zegden Karen en James hun luxeleven voor 30 dagen vaarwel. Ze verhuisden naar een bescheiden woning en moeten 30 dagen lang zien rond te komen met een leefloon van 768 euro. Ze willen aan de lijve ondervinden wat voor meer dan 100.000 Belgen een keiharde realiteit is. Karen en James zetten zich in die 30 dagen ook in als vrijwilligers voor bejaarden.

 

Zowel met het gloednieuwe “Nieuwe Buren” als met het negende seizoen van “Zo Man Zo Vrouw” kiest VIJF dit najaar voor de echtheid van Karen en Jani, aangevuld met een nieuw seizoen van “Pink Ambition”, nieuwe afleveringen van “Help, mijn man is een klusser!”, “Grey’s Anatomy” en “Rizzoli & Isles” en de leukste “I Love”-donderdagfilms.

 

Meer info op VIJF.be.

 

Bron: Belga.