Najaarsprogrammatie Q2 en Qmusic

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf zondagavond 28 augustus krijgt Qmusic, het grootste radiomerk van MEDIALAAN, een televisiepoot. Q2 neemt om 20.30 het tv-signaal over van 2BE. De doelgroep blijft jonge mensen. De aftrap wordt gegeven met de Amerikaanse reeks Quantico en de award-winnende reeks Mr. Robot. Qmusic start ook met een nieuwe programmering en dat vanaf maandag 29 augustus. Het nieuwe ochtendduo Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen geeft om 06.00 het startschot.

 

Najaar Q2: avontuur, muziek, Champions League en de beste internationale reeksen & films

 

Q2 zet in op de beste internationale series en films, topvoetbal met Champions League en heel wat programma`s rond avontuur en muziek. De eerste uitzendavond start met een aantal topreeksen: een dubbelaflevering van de ijzersterke thrillerserie Quantico, gevolgd door de Golden Globe-winnende reeks Mr. Robot. Q2 brengt dit najaar ook de nieuwe topreeksen Rosewood en The Muppets. Er staan ook nieuwe seizoenen van Game of Thrones, Grimm, Homeland, Agent Carter, Bones en Person of Interest gepland.

 

In het avontuurlijke genre is er Peking Express, waarvoor er volop duo`s gezocht worden. Q2 gaat ook Qdoc uitzenden: een reeks documentaires over spraakmakende persoonlijkheden en thematieken. Ook The Graham Norton Show is dit najaar te zien: telkens een week na BBC staat er een nieuwe aflevering van de Britse talkshow gepland. Q2 brengt ook The Voice USA: Miley Cyrus, Alicia Keys, Adam Levine en Blake Shelton zullen als coaches een paar dagen na de VS bij Q2 te zien zijn.

 

In de vooravond blijft Q2 inzetten op de beste comedyreeksen. Naast The Big Bang Theory en nieuwe seizoenen van New Girl, Modern Family, The Middle en Brooklyn Nine-Nine is er de nieuwkomer Life in Pieces.

 

Ontdek alles over het najaar van Q2 via deze link.

 

 

Najaar Qmusic: Sam & Heidi in ochtend, Maarten & Dorothee in avondspits, The BSMNT op locatie, Wim Oosterlinck op vrijdagavond

 

Op maandag 29 augustus start ook Qmusic met de nieuwe programmering. Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen starten om 06.00 voor de eerste keer in de ochtend. Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe zijn dan weer aan zet in de avondspits (16.00 – 19.00). Daarnaast staan luisteraars meer dan ooit centraal in de nieuwe programmering. Zij beslissen elke weekdag tussen 09.00 en 12.00 welke muziek er gedraaid wordt. Nieuw is ook dat The BSMNT vanaf oktober elke week op locatie uitzendt. Sean Dhondt krijgt hiervoor het gezelschap van Vincent Fierens (dinsdag en donderdag, 22.00 – 01.00). Op maandag en woensdag is Vincent alleen aan zet (22.00 – 01.00).

 

Wim Oosterlinck blijft elke weekdag tussen 13.00 en 16.00 presenteren, maar voortaan zet hij samen met Vincent ook elke vrijdagavond tussen 22.00 en 01.00 het weekend in met de luisteraars. Rik Boey is voortaan iets vroeger te horen met @rikboey (19.00 – 22.00) en Jolien Roets laat de luisteraars opnieuw een lege playlist invullen tussen 12.00 en 13.00.

 

Ontdek alles over het najaar van Qmusic via deze link.