Whyte Corporate Affairs lanceert twee nieuwe agentschappen: Twyst en StudioTokyo

FacebookTwitterLinkedIn

Twaalf jaar na haar oprichting lanceert Whyte Corporate Affairs twee nieuwe agentschappen: Twyst, dat zich focust op brand PR, en StudioTokyo, dat zich toelegt op visualisatie.

Twyst en StudioTokyo delen het DNA van Whyte Corporate Affairs – strategisch communicatieadvies in combinatie met een vlekkeloze uitvoering – en verruimen de scope van het communicatiebureau. De teams van Whyte Corporate Affairs, Twyst en StudioTokyo zullen zowel op gemeenschappelijke klanten als op eigen projecten werken.

Twyst

Twyst werkt aan de reputatie van merken – in ondersteuning van het bedrijfsverhaal, en vice versa. Merk- en bedrijfscommunicatie zijn twee kanten van hetzelfde verhaal.

Twyst creëert power stories voor merken, trekt de aandacht en wekt vertrouwen bij de consument door authentieke influencercampagnes en media-aandacht te creëren. Het Twyst-team bouwt campagnes op rond een daarvoor specifiek ontwikkeld diamant-model waarbij succes wordt getoetst aan 7 bouwstenen: Proximity, Credible, Unique, Purpose, New, Emotion en Relevant.

StudioTokyo

Mensen zijn visuele wezens, onze hersenen zijn gemaakt om beelden op te nemen en te bewaren. En toch denken veel communicatiemanagers pas op het laatst na over het visuele aspect, terwijl dat net is wat het publiek het eerst zal zien“, zegt Martin Dieryck, Art Director van StudioTokyo (ex Saatchi & Saatchi BC en Karakas).

Hoe het meest complexe thema, een gevoelige aankondiging of een ‘overload’ aan informatie omzetten naar verhalende en aantrekkelijke visuals heeft men bij Whyte Corporate Affairs al langer begrepen. StudioTokyo ontwerpt nu ook de volledige visuele identiteit voor merken en de toepassing van die identiteit op alle communicatiedragers van dat merk.

Groei door diversificatie

Whyte Corporate Affairs is het product van ondernemerschap en we blijven investeren in de groei en ontwikkeling van ons bureau”, aldus Eveline De Ridder, een van de vier oprichters. “Met Twyst en StudioTokyo voegen we twee specialisaties toe die de scope van Corporate Affairs sterk verruimen en tegelijkertijd voor extra synergie zullen zorgen.