Carrièreswitch voor Tim De Witte (ex Commercieel Directeur van BD My Shopi) met lancering webshop Helloarchie.com

FacebookTwitterLinkedIn

Na acht jaar als commercieel directeur aan de slag te zijn geweest, verliet Tim De Witte in maart 2021 BD Logistics / BD myShopi. Als CCO begeleidde hij het bedrijf bij 2 grote transformaties.

Nu lanceert hij samen met Birgit Van Driessche een nieuwe online baby- en kids webstore: Helloarchie.com. Ze focussen zich exclusief op kwalitatieve, duurzame en trendy merken, met pure producten voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar.

Tim De Witte: “Door corona is het belang van duurzaamheid en de drang naar lokaal sterk toegenomen en heeft de Belgische consument eveneens de weg naar e-commerce definitief gevonden. Beide elementen kunnen elkaar versterken.”

Daarom wil het ondernemingskoppel maximaal inspelen op de stijgende vraag van jonge ouders naar authentieke, duurzame merken en producten, zowel met een lokale als internationale toets. Naast de webstore wordt ook een cosy consumer corner ingericht, die steeds op afspraak kan bezocht worden.

Birgit Van Driessche: “Vanuit onze eigen ervaring als ouders van 2 kindjes, ondervonden we tijdens de voorbereiding op hun komst de intensieve zoektocht naar natuurlijke en authentieke producten. Dit gaf meteen inspiratie om een eigen webstore te bouwen, met top designer brands. Met helloarchie.com groeperen we authentieke merken en producten. Zo ondersteunen we naast Belgische merken zoals Jeanne Le Studio en Yaarn ook andere unieke internationale merken zoals Abel Wooden Toys, LeoLeo, UPE, enz. Persoonlijk contact staat centraal, op die manier kunnen we nog beter de behoeftes aanvoelen en een op maat uitgewerkt advies aanreiken. Voor het bespreken van een geboortelijst of cadeaulijst willen we de mogelijkheid bieden om jonge en toekomstige ouders op een warme en relaxte manier te ontvangen.”