Tom De Ruyck is de nieuwe voorzitter van CUBE

FacebookTwitterLinkedIn

CUBE heeft, na twee jaar van noodgedwongen minder activiteit, een nieuwe raad van bestuur en een nieuwe voorzitter: Tom De Ruyck (InSites Consulting).

We komen uit een periode waarin het voor vakverenigingen niet evident was om hun activiteiten te behouden”, blikt Tom De Ruyck, Managing Partner van InSites Consulting, terug op de afgelopen periode.

“Ook businesswise heeft Covid-19 heel wat veranderd. Marktonderzoek werd veel digitaler en marktonderzoeksbureaus werden gedwongen hun waarde op een andere manier te leveren. In deze periode zijn bovendien heel wat mensen van job veranderd, ook in onze sector. De nood aan talent is acuut. Aan de andere kant was er meer dan ooit nood aan inzichten. Marktonderzoek heeft zijn relevantie kunnen bewijzen”, voegt hij toe.

Nieuwe raad van bestuur

De nieuwe richting is ook het gevolg van de verkiezing van een nieuwe raad van bestuur. Die bestaat naast voorzitter Tom De Ruyck uit Isabelle Mérillou (Kantar Belgium), Eva Vandenberge (boobook), Wouter Samyn (Indiville), Nathan Axford (Beyond Reason), Nathalie Van Doorslaer (b²sense), Ludovic Depoortere (Haystack Consulting) en Gerd Callewaert (Ipsos).