Na de BOA’s, BEA’s en BOCA’s, nu ook de BORA’s (Best of Reputation Awards)

FacebookTwitterLinkedIn

Na de samenwerking tussen de Best Of Activation, de Belgian Event Awards en de Best Of Content Awards vervolledigen de organisatoren van de Best Of Awards hun platform voor disciplinaire awards nu met de Best of Reputation Awards.

De Best Of Reputation Awards zijn een initiatief van het Expert Center Public & Influencer Relations van de ACC met de steun van C2, de vakvereniging van corporate communicatieprofessionals. Ze bekronen het beste werk op vlak van earned media en influencer relations in 5 categorieën: Integrated PR, Earned Media, Influencer Campaigns, Corporate Campaigns en Special Campaigns.

De Belgian Event Awards, een initiatief van Experience en EventNews in samenwerking met ACC, zijn aan hun 23ste editie toe. Het is een jaarlijkse wedstrijd die de beste B2B ‘live’ marketingcampagnes bekroont.

De Best Of Activation Awards worden ondertussen voor de 31ste keer georganiseerd door ACC. Ze vieren de beste Belgische brand activation cases in verschillende categorieën, die worden beoordeeld door een jury van adverteerders en creative directors.

De Best of Content Awards vieren hun vijfde verjaardag en worden georganiseerd door Custo, de vakvereniging van content marketingbureaus, een Expert Center van ACC.

Tot vrijdag 24 juni kunnen alle Belgische communicatiebureaus en opdrachtgevers hun beste cases en campagnes indienen op de website van de Best of Awards, waar ze per discipline een entry-kit vinden met alle benodigde informatie en de timing.