CCO Tim De Witte verlaat BD Logistics / BD myShopi

FacebookTwitterLinkedIn

Na acht jaar als commercieel directeur aan de slag te zijn geweest, verlaat Tim De Witte BD Logistics / BD myShopi. Als CCO begeleidde hij het bedrijf bij 2 grote transformaties.

De eerste was toen het, dankzij de overname van de promo- en shoppingplatform myShopi, uitgroeide van een distributeur van reclamedrukwerk tot een omni-channel activeringsspeler. In een tweede stap trad het bedrijf toe tot de markt van gespecialiseerde en duurzame logistiek in woon- en handelskernen, met de overname van CityDepot en Dockx Select.

Tim De Witte: “Ik ben erg dankbaar voor de fantastische uitdagingen die we de afgelopen jaren met de managementteams hebben moeten aanpakken en ik ben blij om te zien dat onze logistieke tak het ondanks de coronacrisis heel goed doet. Na 8 jaar is het echter tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om binnenkort aan iets nieuws te beginnen, maar ik kijk ook met veel dankbaarheid terug op de prachtige periode bij BD Logistics / BD myShopi. Ik wil de aandeelhouders, het managementteam en CEO Raf Lambrix bedanken voor de fijne samenwerking en het vertrouwen.”

Raf Lambrix, CEO BD Logistics / BD myShopi: “Tim bracht een commerciële drive naar de organisatie die erg waardevol is geweest voor het bedrijf. Ik kijk met trots terug op wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. Zowel op het gebied van omni-channel activering als op het gebied van duurzame logistiek hebben we goede vooruitgang geboekt. Ik wil Tim bedanken voor zijn onvermoeibare inspanningen als CCO en hem veel succes wensen bij zijn volgende uitdaging.”