The Oval Office versterkt expertise op alle fronten

FacebookTwitterLinkedIn
the oval office

Live communicatiebureau The Oval Office heeft er drie nieuwe collega’s bij: Vanessa Bortolin, Stefanie Van Durme en Fabio Pellegrini. Vanessa maakt als Account Manager Communication voortaan deel uit van het Brusselse team, Stefanie is Project Manager Events in het Gentse team en Fabio is de nieuwe digital marketingexpert.

Communicatieversterking voor Brussel

Vanessa Bortolin maakt deel uit van de expertise Communicatie onder leiding van Mariëlle Degeeter. Ze werkt voornamelijk vanuit Brussel, waar ze live communicatiecampagnes in goede banen leidt voor onder meer Docks Bruxsel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De voorbije jaren werkte ze als Account Manager bij het reclamebureau Lielens & Partners en als projectverantwoordelijke bij Highco Shelf Service.

Uitbreiding van het team Events in Gent

Stefanie Van Durme is de nieuwe Project Manager in het team Events van Isabelle De Schryver. Na haar marketingstudies was ze onder meer aan de slag bij het communicatiebureau De Facto Image Building. Ze zal nu werken voor klanten als SD Worx, Carrefour en Konecranes.

Nieuwe digital marketer

Onder leiding van Strategic Director Olivier Trop begeleidt Fabio Pellegrini klanten als de Kanselarij van de Eerste Minister, KETTLE Chips, het ABVV, Docks Bruxsel en Apple Premium Resellers in hun digitale marketingstrategie. Hij deed eerder ervaring op bij Universal Music als Marketing Assistant en Social Media Coördinator.