Roularta rekruteert The Oval Office als employer branding partner

FacebookTwitterLinkedIn

Na een pitch koos Roularta Media Group voor experience-driven communicatiebureau The Oval Office. The Oval Office zal Roularta bijstaan met advies op vlak van employer branding en zal werken om de groep als aantrekkelijke werkgever te positioneren op de arbeidsmarkt.

Het employee communication team onder leiding van Client Director Evelyne Sinnaeve is ondertussen gestart met de eerste strategische analyse en het opzetten van workshops met verschillende stakeholders. Deze eerste fase moet leiden tot de ontwikkeling van een Employer Value Proposition voor beide organisaties.

Als dynamische multimediagroep en marktleider op vlak van magazines is Roularta Media Group in permanente rekruteringsmodus voor haar diverse afdelingen. Samen met de interne HR- en Arbeids-communicatieteams, zullen strategen en creatieven in de komende weken werken aan een creatief concept dat moet leiden tot een rekruteringscampagne om Roularta als aantrekkelijke werkgever te profileren bij zowel bedienden- als arbeidersprofielen.

Evelyne Sinnaeve: “We zijn erg blij dat Roularta gekozen heeft voor onze experience-driven aanpak gebaseerd op empathie. Tijdens de eerste gesprekken voelden we een echte klik tussen ons. We kijken heel erg uit naar de samenwerking.

Op vlak van employer branding en interne communicatie begeleidt The Oval Office al onder meer Actiris, Brandweer Brussel, Lutosa, PSA Antwerp, SD Worx, Spadel, Sigma, Tiense Suiker, Umicore en Vandemoortele.