Team Lewis introduceert VIVID: impactvolle storytelling

FacebookTwitterLinkedIn

PR- en marketingbureau Team Lewis introduceert VIVID, een nieuw portfolio van diensten om bedrijven te ondersteunen met impactgedreven campagnes.

VIVID is een wereldwijde dienst, die ook aan Benelux-klanten wordt aangeboden. VIVID brengt brand consultancy, creativiteit en realtime reputatiemanagement samen. Door strategische en creatieve krachten te bundelen helpt het VIVID-team klanten met het creëren van impactvolle, emotiegedreven campagnes op corporate niveau, met een sterke focus op visuele storytelling.

Internationaal leverde VIVID al award-winning werk voor klanten als Schneider Electric en Skyscanner en in de Benelux ondersteunt Team Lewis onder meer Visa en Google.

Met VIVID koppelen we onze creatieve kracht aan corporate reputatiemanagement. Echte impact wordt gemaakt door daadwerkelijk te begrijpen wat belangrijk is voor stakeholders en onderscheidend en emotioneel te communiceren. Het is mooi dat wij zowel B2B-bedrijven als consumentenmerken mogen helpen om deze verhalen vorm te geven”, zegt Sander van Buuren, MD Strategy Benelux bij Team Lewis en als lid van het wereldwijde VIVID-team verantwoordelijk voor de uitrol van VIVID in de Benelux.