TBWA Reputation: PR-team van Peter Otten wordt versterkt met Jacinta De Deckere en Anne-Cécile Collignon

FacebookTwitterLinkedIn

Twee nieuwe senior consultants zijn het PR-team van TBWA komen versterken: Jacinta De Deckere (foto links) en Anne-Cécile Collignon (foto rechts). Zij maken deel uit van de divisie die sinds oktober 2022 werd overgenomen door Peter Otten, voordien Managing Director van communicatiebureau Ketchum Belgium en de communicatieteams van Hill+Knowlton Strategies Brussels.

TBWA Reputation biedt PR-services en reputatiecampagnes op maat aan die geïntegreerd zijn in een globale communicatievisie en -strategie.

Anne-Cécile Collignon wordt verantwoordelijk voor Consumer & Lifestyle klanten. Zij begon haar carrière bij Famous, waar ze bleef tot de lancering van Famous Relations, voordat ze overstapte naar mortierbrigade, waar ze 4 jaar lang verantwoordelijk was voor de PR-uitdagingen van de klanten. Daarna besloot ze over te stappen naar de klantzijde als Communications, Brand & PR Manager bij Sabam, een functie die ze bijna 3 jaar bekleedde. Anne-Cécile is begin augustus begonnen als Client Service Director en is tegelijkertijd de tussenpersoon voor alle klanten die worden beheerd door de Reputation-afdeling van TBWA en tegelijkertijd samenwerken met andere TBWA-divisies zoals Marketing, Experience, Innovation of Branding & Advertising.

Jacinta De Deckere werkte jarenlang bij Ketchum Brussel, waar ze haar carrière begon en zich opwerkte tot Business Unit Director verantwoordelijk voor de portefeuilles Healthcare en Crisis & Change. Jacinta heeft uitgebreide ervaring in geïntegreerde communicatie en werkte voor klanten in uiteenlopende sectoren, zowel in België als internationaal. Ze neemt nu de leiding van de Corporate klanten van TBWA Reputation als Client Service Director.