Verminder de complexiteit van uw productieprojecten met Serviceplan Make

Mediaplus (Serviceplan Group)
FacebookTwitterLinkedIn

U hebt nu meer dan ooit een partner nodig voor print- en digitale productie waarop u kunt vertrouwen om u door drukke tijden heen te helpen.

Of het nu gaat om een regionale, nationale of Benelux-campagne, de productie van assets blijft een intense uitdaging met onverwachte gebeurtenissen. Bij Serviceplan Make combineren we het talent van onze teams met automatiseringstools in één enkel platform waarmee u sneller kunt werken en de kosten naadloos kunt volgen, zonder afbreuk te doen aan het resultaat.

ONTDEK MAKEOS,
DE TECHNOLOGIE VOOR MIXED ASSET PRODUCTION OM DE EFFICIËNTIE NAAR EEN HOGER NIVEAU TE TILLEN.

MakeOS laat alle medewerkers op één unieke manier werken. Het maakt alle assets gecentraliseerd, verbetert de opname van assets, wat betekent dat er geen assets twee keer worden geproduceerd en de kosten per uur worden verlaagd.

ONTDEK ONZE BEST CASE VOOR L’ORÉAL BELGILUX

Missie: We implementeerden op efficiënte wijze merkcommunicatie voor alle vier de business divisies van L’Oréal België en Nederland op een merkconforme manier – dit omvat zowel aanpassing, transcreatie en technische taken als pre-press.

Meer weten? Neem contact op met Monia Kayila, Managing Director van Serviceplan Make: m.kayila@house-of-communication.com