Recordaantal kanshebbers voor de Cuckoo Awards

FacebookTwitterLinkedIn

Voor het eerst bundelen de BDMA en Custo, powered by ACC Belgium, de krachten en worden de Cuckoo Awards aangevuld met de Content Cuckoo Awards. Daar waar de Cuckoo Awards de beste direct marketingcampagnes lauweren op het vlak van Creativity & Effectiveness, worden de Content Cuckoos uitgereikt aan de beste content marketing cases van het afgelopen jaar.

 

De nieuwe samenwerking werpt alvast zijn vruchten af en levert een recordaantal inzendingen op, met maar liefst 100 kandidaat-cases voor een Cuckoo Award: 31 cases voor de DM Cuckoo Awards en 69 cases voor de Content Cuckoo awards. De jury`s buigen zich op 12 april over de inzendingen en de nominaties worden op 13 april bekendgemaakt door de juryvoorzitters: Klaartje Galle van BBDO voor de Creativity en Effectiveness Cuckoos en Aart Lensink van het Nederlandse LVB Networks voor de Content Cuckoos.

 

De genomineerde bureaus en opdrachtgevers krijgen de gelegenheid hun case live te presenteren op de Inspirational Journey op woensdag 11 mei.

 

De uitreiking van de Cuckoo Awards vindt plaats op donderdag 26 mei in de Carré in Willebroek.