BrandTales zet in op content

FacebookTwitterLinkedIn

BrandTales, de creatieve cel van de Persgroep Advertising onder leiding van Nora Vanderschrick, past haar structuur aan en zet volop in op content. Waarom? Eén: de vraag naar native campagnes stijgt. Twee: de ambitie om een pioniersrol te vervullen op het vlak van branded content is meer dan ooit aanwezig.

 

Om uit elke briefing de optimale native campagne te kunnen toveren, nemen Hadewig Lateur en Liesbeth Van Cauwenbergh de rol van Content Manager op zich. Liesbeth maakt de overstap van Sanoma en brengt een jarenlange redactionele expertise in de wereld van content marketing met zich mee. De Content Managers zorgen, in samenwerking met Project Managers Vanessa Permentier en Ellen De Decker, voor de uitwerking van elk native voorstel en een optimaal creatief eindresultaat.

 

De BrandTales Managers Lot Cruysbergs en Thijs Dely blijven het aanspreekpunt voor de klant. Het team wordt vervolledigd door Tim Braeckman (Digital & Graphic Communication Manager) en Lindsay Slabbinck (Licensing Manager).