Publifer breidt aanbod panoramische digitale schermen uit

FacebookTwitterLinkedIn

Publifer heeft zijn aanbod van digitale schermen uitgebreid met 6 nieuwe locaties in 4 stations, bovenop de reeds 9 bestaande locaties. De extra locaties zijn terug te vinden in Antwerpen-Centraal, Gent-Sint-Pieters, Luik-Guillemins en Namen.

Adverteerders hebben nu de keuze om lokaal of nationaal aanwezig te zijn op de Premium Digital Panoramic (PDP) schermen. De schermgrootte wordt steeds in functie van de locatie aangepast zodat de schermen natuurlijk geïntegreerd worden in de stationsomgeving. De groottes variëren van 3 tot 7m² en zijn te combineren met andere digitale oplossingen en 2m² posters.

Roland Van Kerckhove, managing director Publifer, legt uit: “Met deze nieuwe schermen bieden we nu een digitale panoramische oplossing in 6 grote steden aan, zowel in Vlaanderen, Wallonië als Brussel. De schermen situeren zich bovendien op strategische plaatsen in de verschillende stations. Zo maken we onder andere gebruik van twinscreens in Luik-Guillemins om net zoals in Gent-Sint-Pieters de in- en uitgang van het station volledig af te dekken.”