Nieuwe klant voor Famous Relations: Takeaway.com

FacebookTwitterLinkedIn

Takeaway.com is vanaf nu klant bij Famous Relations. Na een grondige selectieprocedure koos het platform voor maaltijdbezorging voor het PR-bureau uit Brussel. De samenwerking begint in november met een eindejaarscampagne.

Famous Relations zal verantwoordelijk zijn voor het verdiepen van de banden tussen Takeaway.com en haar stakeholders, zoals de pers en influencers, in heel België. De doelstellingen van deze nieuwe samenwerking zijn het versterken van de positie van Takeaway.com als de referentie in de thuisbezorging van maaltijden en het verder ontwikkelen van de aanwezigheid in de offline en online media van het land.

Siska De Lombaerde, Country Director bij Just Eat Takeaway.com: “Na een aantal jaren van groei, waren we op zoek naar een nieuwe dimensie aan de expertise en activiteit van Takeaway.com op de Belgische markt. Deze nieuwe samenwerking ziet er veelbelovend uit en we hopen nieuwe hoogten te bereiken wat betreft onze zichtbaarheid.”

Déborah De Klerck, Managing Director van Famous Relations: “We kijken ernaar uit om samen met het merk relevante en impactvolle campagnes te ontwikkelen. Wij bij Famous Relations geloven dat de mogelijkheden van PR eindeloos zijn. Wat een plezier om een samenwerking aan te gaan met een klant die deze visie deelt.”