Mediabrands blikt terug op 2 jaar samenwerken tijdens de pandemie met publicatie van boek ‘The Collective Power’

FacebookTwitterLinkedIn

Mediabrands België publiceerde een boek, ‘The Collective Power‘. Dit boek en bijhorende blog vertellen het persoonlijke verhaal van 43 collega’s. Het gaat over de diversiteit van de medewerkers, hun passie, hun professioneel verhaal en hoe al hun talenten samenkomen rond het werk voor adverteerders. Het boek wordt verdeeld onder alle medewerkers, klanten, partners en prospecten van het mediabureau.

“Ondanks de pandemie waarin collega’s (en hun naasten) soms erg zwaar getroffen werden en complexe werkomstandigheden voor velen, zijn we er samen in geslaagd om zowel kwalitatief als kwantitaief van 2021 het beste jaar ooit te maken. Het deed ons nog meer beseffen hoe gezegend we hier bij Mediabrands zijn om elkaar te hebben”, vertelt Tom Van Hoof, Chief Growth Officer bij Mediabrands.

Verder voegt hij toe: “Het uitzonderlijke nieuwe samenwerken maakte ons sterker. En beter. En wendbaarder. Iedereen is iedereen blijven steunen en uitdagen om het beste van zichzelf te kunnen blijven geven, om nooit genoegen te nemen met de status quo, om (persoonlijke) groei te omarmen.”

Lees hier de bijhorende blog.