Julie Wijns wordt Managing Director van Initiative – nieuwe rollen voor Gauthier Elslander, Christine Defour en Julie Praet

FacebookTwitterLinkedIn

Julie Wijns, die tot op heden Magna, de partnerships en investments divisie van Mediabrands in België, leidt is door de agentschapsgroep van IPG in België aangesteld tot Managing Director van Initiative. Ze is de opvolgster van Gauthier Elslander, die binnen de groep een andere rol zal opnemen.

Julie Wijns is al meer dan 6 jaar aan de slag bij Mediabrands als Managing Director van Magna. Daarvoor werkte ze als Trading Director bij ZenithOptimedia na een eerdere passage van 6 jaar bij Mediabrands.

Gauthier Elslander, voormalig hoofd van Initiative, wordt Chief Consultancy. Hij vertelt: “Advies geven aan bedrijven in nood aan verandering in deze turbulente tijden ligt me nauw aan het hart. Het is een heerlijk intense periode geweest bij Initiative, al die jaren, waar we enerzijds erin geslaagd zijn de sterke merken van onze bestaande klanten te doen groeien doorheen de crisis, en anderzijds als eerste te eindigen in de new business ranking van 2021. Ik ben er zeker van dat Julie Wijns met het fantastisch Initiative team deze weg verder zal inzetten.”

Julie Wijns zal binnen het partnerships & investments departement Magna opgevolgd worden door twee personen. Christine Defour neemt de rol van Trading Director op zich. Julie Praet zal de rol van Head of Magna opnemen.

Karel Goethals, COO van Mediabrands in België, stelt: “In een wereld en sector waar de verandering steeds blijft versnellen moeten we de vinger aan de pols houden en de talenten die we hebben, inzetten waar ze het meeste kunnen betekenen voor onze adverteerders en de gehele markt. We zijn heel verheugd met de uitdagingen die Gauthier, Christine en beide Julie’s met beide handen vastgrijpen en de kansen die we onze mensen kunnen bieden om binnen de organisatie evolueren naar andere rollen.