Lidl bevestigt keuze voor ZIGT in België en Luxemburg

FacebookTwitterLinkedIn

Na een uitgebreide Europese media pitch besluit Lidl om haar partnership met ZIGT Media voort te zetten.

“ZIGT kwam als nationaal media-agentschap als beste naar voren in de pitch waar nationale en internationale bureaus in hebben geparticipeerd.” Zowel in België als ook in Luxemburg bevestigt Lidl de samenwerking met ZIGT. Lidl weet de afgelopen jaren als smart discounter een steeds groter marktaandeel te veroveren en sluit 2020 af met een record marktaandeel van 9,8%.

De keuze voor een lokaal agentschap is een bewuste, bevestigt Ifke Nauwelaerts, Marketing Manager Lidl België & Luxemburg: “ZIGT heeft zich met haar onafhankelijke positie en transparante werkwijze wederom bewezen als beste keuze voor Lidl. Lidl was in 2020 de snelst groeiende retailer in België als het gaat om marktaandeel, mede dankzij een slimme media-aanpak en scherpe media-prijzen.”

Laura Moerkerken, Managing Director ZIGT: “We zijn super trots om als lokaal bureau deze pitch te hebben gewonnen. 10 jaar geleden hebben we samen met Lidl de eerste stappen in media gezet. We kijken er naar uit om dit door te zetten en samen verder te bouwen aan het succes van Lidl.”