Klaus Van Isacker wordt de nieuwe hoofdredacteur van BRUZZ

FacebookTwitterLinkedIn

Klaus Van Isacker wordt de nieuwe hoofdredacteur van het Vlaams-Brusselse nieuwsmedium BRUZZ. Van Isacker komt over van Flanders Technology & Innovation (FTI) en neemt de fakkel over van Kristof Pitteurs. Hij begint op 3 juni aan zijn opdracht.

Van Isacker werkte sinds december 2020 als intendant voor FTI en deed daarvoor heel wat media-ervaring op. Zo verdiende hij onder meer zijn strepen als algemeen hoofdredacteur van VTM Nieuws, was hij aan de slag als directeur redacties bij De Tijd en L’Echo en werd hij nadien hoofdredacteur van De Morgen. Tussen mei 2016 en juni 2017 stond Van Isacker bovendien al eens aan het hoofd van BRUZZ.

Klaus Van Isacker: “BRUZZ is als merk altijd in mijn mediahart blijven zitten. De uitdagingen in het snel veranderende medialandschap zijn evenwel groot. Hoe houden we onze urgentie en relevantie op de markt en naar de doelgroepen hoog? Welke trajecten kiezen we om dominant te blijven in het oerwoud van nieuwe mediavormen? Ik denk dat BRUZZ hiervoor alle troeven in handen heeft.”

Met de komst van de nieuwe hoofdredacteur is de herstructurering van de redactie – waarbij elk medium (radio, magazine, tv, digital en social media) wordt aangestuurd door een teamlead en twee redactiechefs – compleet.