JCDecaux onthult haar digitale aanbod in Brussel

FacebookTwitterLinkedIn
jcdecaux

Na enkele maanden testen kondigt JCDecaux officieel de uitrol van zijn digitaal aanbod in de Brusselse straten aan (bekijk hier de tarieven). Dit aanbod bestaat uit 45 schermen die op de meest strategische locaties geplaatst werden, waaronder Kunst-Wet, Louizaplaats, Naamsepoort, Montgomery, Hermann-Debroux en Simonis. Deze digitale schermen vervangen de papieren borden van voordien.

“Het gaat om schermen van het type iVision 75 inch met een superieure kwaliteit. De zichtbaarheid is optimaal, zelfs van zeer veraf, en dit onafhankelijk van de lichtintensiteit buiten, met perfecte kleur- en contrastreproductie.”

De adverteerder heeft de keuze tussen statische beelden, animaties of mini-spots in full motion. Wat hij ook kiest, digitaal biedt in elk geval een impact die significant hoger ligt. De duur van de spots bedraagt 6 seconden. Een lus bevat maximum 5 boodschappen.

Het aanbod is flexibel en moduleerbaar: adverteerders kunnen kiezen voor een aanwezigheid op het volledige netwerk ‘Digital Brussels’ van 45 schermen, of voor een van de voor-gedefinieerde pakketten, in het stadscentrum of de periferie. Het aanbod start op 5 september.

JCDecaux 45 Digital BXL