Het najaar van VIER met Philippe Geubels, Evy Gruyaert en Otto-Jan Ham

FacebookTwitterLinkedIn

Het najaar van de zender VIER kent een aantal nieuwe programma`s. Het aanbod bestaat onder andere uit een liveshow met Evy Gruyaert, een feelgoodprogramma met Philippe Geubels en een actualiteitsprogramma met Otto-Jan Ham.

 

Tezamen met een centrale gast gaat Otto-Jan Ham van maandag tot donderdag op zoek naar ‘De Ideale Wereld`. Aan de hand van het nieuws van de dag, afgewisseld met ‘ingewikkelde theoretische modellen en nutteloze filmpjes` laten zij hun licht over de actualiteit schijnen.

 

Philippe Geubels gaat dan weer in ‘Geubels en de Belgen` elke week op zoek naar de levenservaringen van zijn landgenoten, voor het gemak gecentreerd rond één thema per aflevering.

 

Evy Gruyaert kan in ‘De val van 1 miljoen‘ elke zaterdagavond een koppel met één miljoen euro naar huis sturen. De kandidaten moeten hiervoor slechts acht meerkeuzevragen juist beantwoorden. ‘De val van 1 miljoen` wordt elke week volledig live uitgezonden.

 

Andere nieuwe programma`s zijn ‘Onze dochter heet Delphine`, een tweedelige documentaire over (de moeder van) Delphine Boël, en ‘Ik wil ook een lief`, een reportagereeks waarin jongeren met een fysieke en mentale beperking gevolgd worden in hun prille liefdeslieven. Verder keren succesvolle formats als Komen eten, De rechtbank, De slimste mens ter wereld en Vermist ook dit najaar naar het scherm terug.