Een geslaagde zomer met Roularta Local Media

FacebookTwitterLinkedIn

Veel Belgen blijven deze zomer in eigen land. Roularta Local Media biedt zowel inspiratie voor de lezer als steun voor de lokale ondernemer.

Steps brengt een uitgebreid Staycation nummer. Deze speciale uitgave verrast lezers met wat er in hun eigen regio te ontdekken, dromen en beleven valt. Neem gerust zelf een kijkje in de Steps Staycation van uw eigen regio.

Krant van West-Vlaanderen houdt vast aan zijn wekelijkse vaste afspraak met 377.018 West-Vlamingen. Een nieuwe woning, tweede verblijf, leuke outfit, auto, interieur, tuinmeubilair of een toeristische trip? Lezers staan deze zomer extra open voor buitenkansjes in hun buurt. Om lokale handelaars te helpen de hele zomer top of mind te blijven, biedt KW een hele zomer lang voordelige tarieven.

Ook De Zondag zet deze zomer volledig in op beleving en ontdekking in eigen regio en eigen land. Deze sterke redactionele context nodigt lezers uit om het lokale aanbod uit te proberen.

  • Gloednieuwe rubriek Vakantie in eigen land: elke week kiest De Zondag een bepaalde streek als uitvalsbasis om een mooi stukje Vlaanderen te beleven en ontdekken. Ook deze nieuwe rubriek wordt aan ongeziene vakantievoorwaarden in de markt gezet.
  • Rubriek Reizen: De Zondag reist het land door en brengt wekelijks een thematisch overzicht van verborgen pareltjes in verschillende steden en gemeenten
  • Wandelingen met De Zondag: maandelijks deelt De Zondag uniek uitgetekende wandelingen met zijn lezers.