Bart Casteleyn voortaan ook hoofdredacteur van De Zondag

FacebookTwitterLinkedIn

Bart Casteleyn, al drie jaar hoofdredacteur van de Krant van West-Vlaanderen, wordt op 23 januari ook hoofdredacteur van De Zondag.

Hij neemt de verantwoordelijkheden over van Pascal Kerkhove, die beslist heeft om een andere wending aan zijn loopbaan te geven en een externe uitdaging aan te gaan.

Bart Casteleyn genoot een opleiding Journalistiek en startte in 2004 bij Roularta Media Group als jonge journalist voor De Zondag. In 2016 werd hij hoofdredacteur van De Zondag en de andere gratis bladen van Roularta om in 2018 de overstap te maken naar de Krant van West-Vlaanderen. Eerst als nieuwsmanager bij De Zeewacht, dan als adjunct-hoofdredacteur en sinds begin 2020 als hoofdredacteur. Op de eengemaakte krantenredactie neemt hij nu ook de leiding over De Zondag.

“Ik was al preus dat ik een historische titel als de Krant van West-Vlaanderen mocht leiden en uiteraard ben ik nu meer dan trots dat ik dit ook kan doen bij de enige krant op zondag. De Zondag is een monument in Vlaanderen en ik zet met veel enthousiasme het goeie werk van Pascal verder”, aldus de nieuwe hoofdredacteur.