Freek Bracke versterkt het team van Whyte Corporate Affairs

FacebookTwitterLinkedIn

Om haar groei en toenemende specialisatie verder te ondersteunen, versterkt Whyte Corporate Affairs haar team met de aanwerving van Freek Bracke. Hij vervoegt het team als Associate Director Corporate Communication als antwoord op de groeiende vraag naar strategisch advies en professionele ondersteuning op het vlak van reputatiebeheer en corporate communicatie.

Voor zijn komst naar Whyte Corporate Affairs was Freek Bracke aan de slag bij Unilever. Als Corporate Communications Manager was hij er de voorbije 7 jaar verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie in België. Na twee jaar werd hij gevraagd om als woordvoerder ook mee te bouwen aan de reputatie van Unilever NV, het Nederlandse hoofdkantoor van de groep.

Alvorens Unilever te vervoegen, adviseerde en begeleidde hij ondernemingen en organisaties bij het communicatiebureau akkanto. Hij bouwde er een rijke ervaring op in heel wat communicatiedomeinen waaronder public affairs, crisiscommunicatie en mediarelaties.

Met zijn uitgebreide professionele ervaring en sterke reputatie als vertrouwd adviseur, staat Freek Bracke garant voor een verdere versterking van het multidisciplinaire team van consultants van Whyte Corporate Affairs. Als communicatiespecialist en voormalig woordvoerder zal hij zich onder meer toeleggen op corporate communicatieopdrachten, mediatrainingen en mediarelaties.