Een volledig vernieuwde website voor Trends/Trends-Tendances en Kanaal Z/Canal Z

FacebookTwitterLinkedIn

Sinds maandag zitten de websites van de magazines Trends en Trends-Tendances in een nieuw jasje. Op technisch vlak migreerden Trends en Trends-Tendances naar een flexibeler Wordpress CMS-platform. Op inhoudelijk vlak worden de websites www.trends.be en www.tendances.be de online verzamelplaats voor alle content van Trends, Trends-Tendances en ook alle videocontent van Kanaal Z en Canal Z.

Trends/Trends-Tendances en Kanaal Z/Canal Z hebben al een tijdje één redactie, één operationele leiding en journalisten die zowel in de magazines, op de websites en social media als in het tv-nieuws verschijnen. Op www.trends.be en www.tendances.be komt alle informatie nu samen.

Wim Verhoeven, hoofdredacteur Trends: “Dit is nog maar het begin. Over enkele maanden openen we een gloednieuwe, multimediale tv-studio. De grootste business-studio ooit gebouwd in Vlaanderen. We zullen er het televisienieuws opnemen, maar er is ook ruimte voor webinars of debatten. Er komt een videowall, een greenkey, een opnamestudio voor podcasts, enz.”

Amid Faljaoui, hoofdredacteur Trends-Tendances: “Trends-Tendances blijft voortdurend innoveren en ondernemen. Met het uitdiepen van een structurele samenwerking met het magazine, de website en het televisiekanaal Kanaal Z/Canal Z biedt het Trends-merk financieel-economische content aan in alle formats, via alle distributiekanalen en op elk ritme.”