RMB breidt digitaal aanbod uit met websites van France Télévisions

FacebookTwitterLinkedIn

RMB breidt zijn portefeuille uit met de Belgische IP’s van de websites van mediagroep France Télévisions. Het bestaande online video- en display-aanbod van de regie wordt dus aangevuld met een portefeuille van premiummerken.

Dat Belgische kijkers ook heel wat content afkomstig uit Frankrijk consumeren, is algemeen bekend. FranceTV Publicité, de reclameregie van de groep France Télévisions, besloot dan ook de commercialisering van de digitale ruimte van zijn websites, die bezocht worden via Belgische IP’s, aan RMB toe te vertrouwen.

De websites in regie bij FranceTV Publicité vormen een premium ecosysteem dat referentiemerken samenvoegt (france.tv, franceinfo:, france.tv sport, meteofrance, tv5monde, enz.) en een grote verscheidenheid aan thema’s biedt (info, sport, fictie, familie, gezondheid, millennials, enz.) voor elk publiek. Het platform france.tv (France 2, France 3, France 4, France 5, enz.), om er maar één te noemen,trekt een exclusief publiek aan met zijn live-uitzendingen, uitgebreide catalogus en 100% digital content.

Belgische adverteerders kunnen toegang krijgen tot de digitale ruimte op de websites van FranceTV Publicité via online video en/of display formats. Deze nieuwe inventaris wordt opgenomen in het digitale aanbod van RMB: RON video-netwerk, thematische videopacks en display-netwerk.