Dorien Camps lanceert Bossy Magazine

FacebookTwitterLinkedIn

Bossy Magazine is een on- en offline magazine voor iedereen die onderneemt, op welke manier dan ook. Het bevat persoonlijke verhalen, struggles en emoties, maar ook tips van spraakmakende denkers en doeners. Het biedt inspiratie voor het leven op en naast de werkvloer.

Het magazine wordt gelanceerd op donderdag 20 september bij Ampla House in Gent. Een dag later ligt het magazine in alle krantenwinkels in Vlaanderen.

In het allereerste nummer delen gangmakers als Conny Vandendriessche, Emma Gelaude, Dries en Yuri van Chez Claire, Angelique Foré (ex Belmodo) en Bart Claeys (Creativeskills.be) hun ervaringen.

Ik bevond me ergens middenin”, vertelt initiatiefnemer Dorien Camps. “Balancerend tussen mijn comfortzone en het spannende onbekende. Met een creatief idee in mijn hoofd en een maandelijkse paycheck op mijn bankrekening. Ik wilde springen, mijn eigen tijdschrift maken. Ik wilde meer dan een saaie handleiding op een duffe website en miste motivatie, inspiratie en ondersteuning.

Met Bossy creëert Camps net wat ze als starter zo hard mist. “Een vinger-aan-de-polsplatform waarin serieus niet gelijk staat aan saai en inspiratie niet vrijblijvend is. Een magazine dat je uitdaagt én geruststelt en waar de grens tussen je comfortzone en het spannende onbekende bij elke letter steeds meer vervaagt.

De tariefkaart en andere informatie over het magazine zijn te vinden in onze database.