Delhaize wint vakjuryprijs voor beste folder van 2016

FacebookTwitterLinkedIn

Op donderdag 8 december in San Marco Village maakten RetailDetail en partners BD myShopi, Pubmarket en Profacts de winnaars bekend van de Beste Folder van het Jaar.

Net als vorig jaar kwam Delhaize als winnaar uit de bus bij de verkiezing door de vakjury. Volgens de jury stimuleert de Delhaize-folder anderen om beter te doen, onder andere met sublieme fotografie en gevoel voor creativiteit. De folder bevat interessante productinfo, appetijtelijke foto’s en leuke receptideetjes en is meer dan ooit een bron van inspiratie.

Bij de verkiezing door consumenten werden Gamma, MediaMarkt, Kruidvat en opnieuw Delhaize beloond met een award. “De folder is bij uitstek ons middel om klanten naar de winkel te krijgen”, aldus Werner Van Gansbeke (Head of Marketing & Communication) van Gamma. Davy Claes (Advertising Manager) van MediaMarkt treedt hem bij: “Wij geloven sterk in een omnichannel aanpak waarbij de klant steeds centraal staat. Ondanks het belang van digitale media blijft ook de folder belangrijk”.

folder-van-het-jaar-2016-de-winnaars