Belgacom Skynet Advertising neemt de voetbalsites BelgiumSoccer, Voetbalkrant & Walfoot in regie

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 januari 2014 wordt Belgacom Skynet Advertising de officiële en exclusieve reclameregie voor de voetbalsites Voetbalkrant.com, Walfoot.be en BelgiumSoccer.be.

 

Voetbalkrant, Walfoot en BelgiumSoccer halen maandelijks samen bijna 800.000 unieke bezoekers. Voetbalkrant haalt 480.000 unieke bezoekers per maand, Walfoot 173.000 en BelgiumSoccer 139.683 (bron: Google Analytics). Daarmee noteren vooral de eerste twee een sterke groei t.o.v. vorig jaar, met een uitschieter van +78,5% voor Voetbalkrant. De drie sites verwerken maandelijks samen zo`n 9 miljoen page views.

 

De drie sites bieden een bijzonder uitgebreid nieuwsoverzicht dat een brede waaier van competities bestrijkt: van eerste tot en met vierde klasse, jeugd-, dames- en indoorcategorieën tot en met provinciaal voetbal. Je vindt er ook overzichten van internationale competities en ploegen, alsook speciale secties voor het komende Wereldkampioenschap, Europese en andere landencompetities. Voetbalkrant beschikt ook over een levendig discussieforum.