Annemieke Coveliers wordt People & Organisation Development Manager bij oona

FacebookTwitterLinkedIn

Annemieke Coveliers gaat aan de slag als People & Organisation Development Manager bij communicatiebureau oona.

Ze begon haar carrière in 2013 bij Mercuri Urval, een internationaal HR-adviesbureau. Als HR Business Consultant hielp ze organisaties om hun strategieën om te zetten in capaciteitsbehoeften. Ze ondersteunde er de rekrutering, het behoud en de ontwikkeling van talent.

Annemieke Coveliers: “Wanneer je het hebt over human resources, denken mensen vaak aan iemand die rekruteert, de lonen uitbetaalt en puzzelt aan de vakantieplanning van de werknemers. Maar eigenlijk is het plannen maken voor de toekomst. HR is niet gewoon ondersteuning. Ik beschouw het als een onderdeel van de activiteiten en ik was blij toen ik ontdekte dat ze er bij oona net zo over denken.”

Werner De Smet, Founder & CEO van oona: “Ik weet dat het een cliché is, maar dat maakt het niet minder waar: voor kwaliteit ben je afhankelijk van mensen. De gemiddelde leeftijd van ons personeel is ongeveer 27 jaar. Dat is zeer jong, wat normaal is als je aansluiting zoekt bij Gen Z en millennials. We zoeken altijd nieuwe inzichten zodat er niet enkel stemmen klinken uit de directiekamer. Een toegewijde manager zoals Annemieke is de juiste persoon in HR om de structuur op te bouwen die we nodig hebben.”