Andrew Vassallo is nieuwe voorzitter van ACC Expert Center Public & Influencer Relations

FacebookTwitterLinkedIn

Andrew Vassallo, co-founder van het Gentse pr- en communicatiebureau Walkie Talkie, is verkozen tot de nieuwe voorzitter van het ACC Expert Center Public & Influencer Relations. Andrew volgt Werner De Smet van het Antwerpse bureau OONA op en zal voor een periode van drie jaar aan het roer staan van het Expert Center dat ondertussen 14 bureaus telt.

Johan Vandepoel, CEO van het ACC: “We mogen vandaag al ruim een dozijn bureaus tot het Expert Center Public & Influencer Relations rekenen, waar er de voorbije jaren al tal van nuttige initiatieven in het leven zijn geroepen. Ik heb er alle vertrouwen in dat we die weg zullen verder zetten met Andrew als kersverse voorzitter.

Ons Expert Center blijft aan belang winnen en kent als geen ander de nieuwe manieren waarop merken en bedrijven met hun doelgroepen in contact willen komen. We willen op dat elan verder gaan: nieuwe ideeën, concepten en conversaties worden namelijk alleen opgepikt als ze op de juiste manier worden verspreid. Daarom ijver ik dat we ons focussen op het uitwisselen van ideeën en best practices met andere Expert Centers om onze kwaliteit en output nog te verhogen, om de volgende generaties nog meer te betrekken bij opleidingen en stages, en om kaders te creëren met de juiste partners met het oog op het verder professionaliseren van onze industrie”, aldus Andrew Vassallo.