Oona breidt management uit met Shanice Engel en Karen Moreaux

FacebookTwitterLinkedIn

Voortaan vullen Shanice Engel en Karen Moreaux als associate partners de expertise in het managementteam van oona aan met hun diepgaande kennis van de mediaconsumptie van millennials en Gen Z.

Influencer marketing is internationaal een multibillion business met een uitzonderlijk hoge en meetbare conversiegraad”, zegt Shanice Engel. “Bovenaan mijn agenda staat daarom om influencer marketing ook in de Benelux te blijven pushen naar the heart of the story. En dat via doorgedreven data-analyse, en zinvolle samenwerkingen met een mix van multinationals en coming local brands.

Ik heb de afgelopen drie jaar de entertainmentstudio ontwikkeld als key business driver binnen oona. Wat mij motiveert is om te vertrekken vanuit een sterk verhaal, de link zoeken met de juiste communities en daarmee impact genereren over alle kanalen heen”, zegt Karen Moreaux.

Met Shanice en Karen schuiven we twee complementaire profielen naar voor die bewezen hebben zowel strategisch, operationeel als relationeel zeer sterk te staan”, zegt CEO Werner De Smet.