Whyte Corporate Affairs versterkt Brussels team met Jean-Sébastien de Halleux

FacebookTwitterLinkedIn

Jean-Sébastien de Halleux versterkt het team van Whyte Corporate Affairs in Brussel als Associate Consultant. Binnen het team zal hij zich voornamelijk richten op public affairs en institutionele communicatieprojecten.

Jean-Sébastien de Halleux behaalde een bachelor in politieke wetenschappen aan de Saint-Louis University in Brussel. Hij voltooide ook een masteropleiding Internationale Betrekkingen aan UCLouvain, inclusief een stage bij de Belgische Ambassade in Israël. Daarna trad hij als stagiair in dienst bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken en was hij verantwoordelijk voor het operationele en administratieve beheer van meerdere wagenparken.

Zijn komst past binnen het ontwikkelingsproces van Whyte Corporate Affairs dat een steeds groter wordende en gevarieerde klantenportefeuille beheert, dankzij de bijdragen van ongeveer 30 Franstalige en Nederlandstalige consultants. Met deze aanwerving wil Whyte voldoen aan de groeiende vraag naar strategisch communicatieadvies in België.

Sandrine Agie, Partner bij Whyte Corporate Affairs: “Dankzij zijn achtergrond, zijn dynamische en open houding en zijn leergierigheid past Jean-Sébastien perfect bij ons team. Net als op een rugbyveld, een passie die hij beoefent op het hoogste Belgische niveau, zullen zowel collega’s als klanten profiteren van zijn teamgeest, doorzettingsvermogen en analytische visie die hij graag combineert met een diplomatieke aanpak. Het is dan ook met groot enthousiasme dat we Jean-Sébastien welkom heten in ons team.”