Voorjaar 2020: VTM zet in op beleving met nieuwe programma’s en sterkhouders

FacebookTwitterLinkedIn

Belevingstelevisie, straffe factual en sterkhouders die raken: daarmee pakt VTM dit voorjaar uit. De zender zal 10 nieuwe programma’s op antenne laten verschijnen. Zo zijn er duels in BEAT VTM, de culinaire strijd in Mijn Keuken Mijn Restaurant, bouwwerken in LEGO MASTERS en het mysterie rond The Masked Singer.

Nieuwe titels zoals Axel Gaat Binnen, Alloo in de Politierechtbank, De Mug (werktitel), Onderzoeksrechters en Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt brengen relevante verhalen. Ook De Bende van Jan de Lichte, de nieuwe prestigieuze historische reeks met Matteo Simoni, zal dit voorjaar in Vlaanderen te zien zijn. Dat zal op het nieuwe betalende streamingplatform van DPG Media zijn, de zogenaamde Vlaamse Netflix.

Davy Parmentier, creatief directeur: “VTM gaat voor een spraakmakend voorjaar met maar liefst 10 nieuwe programma’s. Meest opvallende nieuwkomer is The Masked Singer, met een al even nieuw duo Niels Destadsbader en Julie Van den Steen. Welke bekende gezichten verstoppen zich achter het masker? Ook nieuw is BEAT VTM. Na 100 dagen oefenen barst de strijd tussen bekend en onbekend Vlaanderen los. Zo waagt Guga Baúl zich aan Turks worstelen en wordt Kürt Rogiers dameskapper. Behalve topentertainment zetten we ook in op verhalen die raken. In Axel Gaat Binnen verblijft Axel Daeseleire vijf dagen en nachten op plaatsen waar je normaal gezien nooit binnen mag.”

Vrijdag- en zaterdagavond blijven avonden vol entertainment voor het hele gezin met The Voice Kids en Dat Belooft Voor Later. Vaste waarden Blind Getrouwd en Liefde voor Muziek blijven ook op post, daarnaast zijn er nieuwe seizoenen van Alloo in de Nacht en Holland-België. VTM kleurt dit voorjaar ook helemaal rood dankzij de Rode Duivels.

Meer informatie over alle nieuwe programma’s kan u hier ontdekken.

Boven: BEAT VTM & The Masked Singer. Onder: LEGO MASTERS & De Bende van Jan de Lichte