Valérie Delain volgt Gonda Lontings op als Sales & Marketing Manager NP bij Rossel

FacebookTwitterLinkedIn

Valérie Delain verlaat JCDecaux en vervoegt Rossel Advertising als Sales & Marketing Manager NP. Ze volgt hiermee Gonda Lontings op die na 15 jaar Rossel terugkeert naar de agentschapswereld. Het agentschap in kwestie zal dit eerstdaags bekendmaken.

Met 20 jaar ervaring in de mediawereld begon Valérie Delain haar carrière als National Product Manager bij Rossel en ging ze in 2009 verder bij DPG Media, waar ze verantwoordelijk was voor de commercialisering van NP en de overige commerciële aanbiedingen die de regies gemeen hebben. Valérie Delain trad vervolgens in januari 2020 in dienst bij JCDecaux als Key Account Manager Street Furniture.

Valérie zal bij Rossel verantwoordelijk zijn voor de commercialisering van de NP print en digitale aanbiedingen in nauwe samenwerking met de andere drie regies. Samen met Bruno Liesse zal ze de marketing- en communicatiestrategie van NP voortzetten en ontwikkelen.

“Ik ben erg blij om terug te zijn bij Rossel, alsook bij de newsbrands die ik nog maar een paar maanden geleden heb verlaten. Ik verheug me op de contacten met de andere Franstalige en Nederlandstalige regies. Het marketing- en communicatieaspect van NP is een nieuwe uitdaging waar ik erg enthousiast over ben”, aldus Valérie Delain.