Thierry Hugot wordt voorzitter van Régie 366 in Frankrijk

FacebookTwitterLinkedIn
Thierry Hugot

Thierry Hugot zal Groupe Rossel vertegenwoordigen in het ‘Comité Directeur’ van Régie 366. Hugot is Commercieel en Marketing Directeur van de groep en voorzitter van La Voix Médias en Rossel Advertising Frankrijk en België. Hij zal verder ook het voorzitterschap op hem nemen voor de resterende tijd van het huidige mandaat. Hugot werd aangeduid door aftredend voorzitter Jacques Hardoin, die voorzitter was van de reclameregie sinds de oprichting ervan in 2014.

Régie 366 is sinds 2014 de enige reclameregie van de regionale dagbladpers in Frankrijk. Alle uitgevers zijn er aandeelhouder van. De regie exploiteert in hun naam een sterk aanbod dat elke maand 41 miljoen lezers bereikt via print, online of mobile, wat overeenkomt met 77% van de Franse bevolking.

De ambitie van Thierry Hugot klinkt als volgt: “d’accentuer encore le positionnement de 366 sur l’expertise des proximités, et notamment la place du digital dans les dispositifs produits par la régie”.

De nieuwe samenstelling van het ‘Comité Directeur’ van Régie 366 is de volgende:

  • Thierry Hugot, Commercieel en Marketing Directeur van Groupe Rossel en voorzitter van La Voix Médias en Rossel Advertising Frankrijk en België – Groupe Rossel
  • Christope Tostain, PDG van Dauphine Libéré – Groupe EBRA
  • Philippe Toulemonde, Algemeen Directeur – Groupe Ouest France