Gloria von Beust en Julien Vigand vervoegen Auxipress

FacebookTwitterLinkedIn
Auxipress

Auxipress versterkt zijn team met de aanwerving van Gloria von Beust als HR Representative en Julien Vigand als Account Manager.

Gloria is in het bezit van een master in de Psychologie aan de ULB. Na haar eerste ervaringen in Business Coaching bij Masterkey, een stage in media monitoring en marketing bij L’Eco della Stampa in Milaan en als Junior Programmatic Social Expert bij Space, zal Gloria de leiding hebben over de Human Resources bij Auxipress.

Julien eet, drinkt en ademt sport. Met de masterdiploma’s Sports Business (Università Ca’ Foscari, Venetië) en Economie (ULg) op zak, werkte hij eerder in zijn loopbaan reeds voor de marketing en communicatie bij Golazo en vervulde hij diezelfde rol ook in het basketbal, meer bepaald bij de Italiaanse Lega Basket Serie A en bij de EuroLeague (Barcelona). Zijn ruime expertise in de wereld van de sport moet Auxipress toelaten om zich nog steviger te positioneren in de opvolging en analyse van (sport)sponsoring. Julien zal uiteraard ook worden ingezet bij de opvolging van de bestaande klanten en het zoeken naar nieuwe commerciële mogelijkheden.