Speciaal dossier in Trends (N/F) in samenwerking met MediaSpecs: de media en communicatie in 2020

FacebookTwitterLinkedIn

MediaSpecs en Trends vieren de 5de verjaardag van MediaSpecs Hot News.

 

MediaSpecs Hot News (online newssite) brengt dagelijks nieuws over alle media. In die 5 jaar zijn de media- en reclame-industrie sterk veranderd: mobiel werd volwassen, kranten kregen een belangrijk digitaal luik en programmatic buying deed zijn intrede.

 

Om dit te vieren maakt MediaSpecs in samenwerking met Trends (N/F) een speciale katern van 32 pagina`s gewijd aan de communicatiewereld. Dit katern verschijnt in Trends (N/F) van 3 december 2015. We vragen 30 mediaspecialisten uit zeer uiteenlopende communicatiedisciplines hoe zij denken dat de media- en reclame-industrie er in 2020 zal uitzien. We kijken samen 5 jaar verder in de toekomst.

 

Dit dossier helpt de lezers om trends in de communicatiesector te begrijpen. Het dossier richt zich niet alleen tot marketing-, communicatie- en PR-managers, maar tot alle bedrijfsleiders en managers die hun positie op de (inter)nationale markt willen behouden of versterken.

 

Bovenop de gebruikelijke oplage van 58.689 exemplaren zorgt Roularta voor een extra verdeling (1.000 exemplaren) op het jaarlijkse STIMA Congres.

 

Voor de redactionele realisatie (teksten, illustratie en lay-out) wordt een beroep gedaan op de specialisten van Roularta Custom Media. Het dossier wordt centraal, als een uitneembaar cahier, in Trends geïntegreerd.

 

Speciaal voor media- en communicatiebedrijven geeft Roularta Media een uitzonderlijke korting.

 

Klik hier voor alle info.