Simon Laval wordt Business Manager Befirm bij Bepublic Group

FacebookTwitterLinkedIn

Befirm, het pr-bureau gespecialiseerd in financiële communicatie en communicatie voor financiële bedrijven, breidt uit. Simon Laval, sinds 15 jaar zelfstandig pr en social media consultant, gaat vanaf mei 2021 aan de slag als Business Manager.

Befirm is gespecialiseerd in financiële communicatie voor fondsenklanten en corporate communicatie voor financiële organisaties in bredere zin. Het werkt onder andere voor klanten als Santander Consumer Bank, Hiscox, Schroders, Flossbach, Triodos, Lazard en Robeco. Het bureau is een onderdeel van Bepublic Group, het pr- en strategisch communicatiebedrijf, onder leiding van Managing Directors Sara Vercauteren en Anja Peleman. Simon Laval zal dus ook het managementteam van Bepublic Group vervoegen.

Anja Peleman en Sara Vercauteren, Managing Directors Bepublic Group: “We kijken uit naar de komst van Simon in ons team van Bepublic Group. Tot op heden was er nog geen Business Manager voor Befirm. Omdat we mooie ambities hebben voor ons bureau dat gespecialiseerd is in financiële en corporate communicatie, zochten we een gedreven en enthousiast profiel om dit te leiden. Dit hebben we gevonden in Simon. Hij zal ook een leidende rol hebben in het verder uitbouwen van ons Franstalig netwerk voor heel onze groep. Simon is gepokt en gemazeld in de pr-wereld en heeft een groot netwerk bij journalisten. We wensen hem een warm welkom.”

Simon Laval: “Ik ga deze nieuwe uitdaging met heel veel plezier en enthousiasme aan. Het is een unieke kans om de expertise van Bepublic Group ook in Franstalig België bekend te maken. Creativiteit in persrelaties heeft immers nog een mooie toekomst voor de boeg. Ik ga mijn uiterste best doen om steun te verlenen aan mijn collega’s van Befirm bij het uitrollen van nieuwe innovatieve en ambitieuze campagnes, steeds in overeenstemming met de kwaliteitsnorm die Befirm de afgelopen jaren heeft vastgelegd op de markt.”