Roularta Printing gaat samenwerking aan met The Financial Times als drukkerijpartner voor de EMEA-magazines

FacebookTwitterLinkedIn

Roularta Printing, de in België gevestigde drukkerij van Roularta Media Group, is verheugd te kunnen meedelen dat de wereldwijd gewaardeerde uitgeverij The Financial Times (FT) Roularta Printing heeft gekozen als partner voor het drukken van haar magazines voor het Europese continent, het Midden-Oosten en Zuid-Afrika.

Het betreft de magazines How To Spend It, Art of Fashion, Business Education en FT Wealth.

Janet White, Global Director Print bij The Financial Times: “Aan de keuze voor Roularta Printing als strategische partner liggen verschillende overwegingen ten grondslag, waaronder een sterke nadruk op duurzaamheid, de voortdurende investeringen in baanbrekende technologieën en de ongeëvenaarde kwaliteitsnormen die Roularta Printing hanteert. Daarnaast speelt hun langetermijnvisie een cruciale rol op een snel consoliderende markt.”

Steven Renders, General Manager van Roularta Printing: “Wij zijn vereerd dat FT ons heeft gekozen als haar partner voor het drukken van haar magazines voor de EMEA-regio. Deze samenwerking benadrukt onze toewijding aan uitmuntendheid en ons streven om ongeëvenaarde kwaliteit te bieden. Ook onze continue aandacht voor duurzaamheid vormde een sleutelelement in de beslissing van FT. Zo investeerden we dit jaar 4,5 miljoen euro in de vervanging van onze ovens door energie-efficiënte alternatieven.”