Roularta Media Group verwelkomt COO Jeroen Mouton

FacebookTwitterLinkedIn

Vanaf 1 juni versterkt Jeroen Mouton het management van Roularta Media Group als COO. Hij zal instaan voor de operationele implementatie van de strategie, met bijzondere aandacht voor de efficiëntie en optimalisatie van de operationele processen van de groep.

Als beursgenoteerd bedrijf heeft Roularta een strategie gericht op digitalisering, innovatie, consolidatie en duurzaamheid. In de ondersteuning van deze strategie vervult de COO een sleutelrol in België, Nederland en Duitsland.

Jeroen Mouton heeft 25 jaar ervaring in financieel management. Hij werkte onder andere bij Sioen en Daikin, respectievelijk als Group Controller en Finance Manager, en bij Roularta Media Group als CFO. Sinds 2022 was hij als CFO aan de slag bij Kinepolis.

Jeroen Mouton: “Dankzij de investeringen in digitalisering en de overnames van de laatste jaren heeft Roularta een indrukwekkende portfolio van sterke mediamerken opgebouwd. Samen met het managementteam kijk ik ernaar uit om bij te dragen tot de verdere groeistrategie.”

Xavier Bouckaert, CEO: “Een ambitieuze strategie in een uitdagende mediasector kan enkel gerealiseerd worden met de juiste talenten en competenties. Daarom ben ik zeer verheugd om Jeroen te verwelkomen als COO in ons getalenteerd managementteam.”