Roularta Media Nederland neemt Bigtwin over

FacebookTwitterLinkedIn

Bigtwin Magazine en de Bigtwin Bikeshow & Expo, die zich richten tot liefhebbers van custom bikes, choppers en zelfbouw, worden samen met de andere activiteiten van Motive Media en Interbike Events overgenomen door Motor.NL Media Company, dat in Nederland uitgever is van onder meer de magazines MOTO73, Promotor en het platform Motor.NL.

Roularta Media Nederland heeft een belang van 50% in Motor.NL Media Company en verstevigt zo haar marktpositie in het Nederlandse medialandschap.

Motor.NL bediende voor de overname van Bigtwin al een breed palet aan motorrijders in Nederland: de toerrijder, de sportieve rijder en alle liefhebbers die hier tussenin zitten. Bigtwin Magazine vult dit spectrum aan met de doelgroep custom- en zelfbouw-rijders. Niet alleen Bigtwin Magazine, maar ook Bigtwin Bikeshow & Expo past goed binnen de ambities van Motor.NL. Al jaren zet de uitgever groots in op zowel kleinschalige als grote evenementen voor motorrijders. Daarbovenop worden ook nog diverse motortoerritten georganiseerd.

Nick Glättli (Algemeen Directeur van Motor.NL Media Company): “Bigtwin vormt een prachtige aanvulling op het portfolio van Motor.NL. Deze overname vergroot ons bereik onder de Nederlandse motorrijders flink en versterkt onze marktleidende positie.

Alle medewerkers van de titel en het evenement blijven betrokken. Zo ook oprichter van Bigtwin Gerard van den Akker: “Het complete team blijft betrokken, waardoor het bijzondere DNA van Bigtwin ook na de overname is gewaarborgd.