Rossel verterkt haar « transversale » structuur en benoemt Eric Schonbrodt tot algemeen directeur van Vlan

FacebookTwitterLinkedIn

De Groupe Rossel versterkt de synergie tussen haar belangrijkste activiteiten in België, met name Le Soir, Sudpresse en Vlan. Dit moet toelaten een maximum aan energie en middelen vrij te maken om: 1) het redactionele aanbod te ontwikkelen en nog meer complementair te maken en 2) de markt een gediversifieerd en relevant doelpubliek aan te bieden.

 

In dit kader heeft Rossel Eric Schonbrodt benoemd tot algemeen directeur van “Vlan”, Pierre Leerschool neemt de algemene directie van “Sudpresse” in handen en Didier Hamann zet zijn functie verder van algemeen directeur van “Le Soir”. Telkens steunen zij op een directiecomité binnen hun eigen bedrijf.

 

Serge De Schryver geeft een nieuwe wending aan zijn loopbaan en verlaat Vlan om zich te concentreren op ondernemerschap. In de Groupe Rossel blijft hij een aantal opdrachten uitvoeren in projecten waar dit ondernemerschap een belangrijke dimensie toevoegt.

 

Eric Schonbrodt blijft algemeen directeur van “Rossel Advertising – Régional”, voor de commercialisering van het gehele aanbod van lokale en regionale formules van zowel Sudpresse, Le Soir en Vlan. In deze verantwoordelijkheid rapporteert hij onmiddellijk aan Thierry Hugot, commercieel en marketing directeur van de groep. Eric Schonbrodt blijft verder actief binnen Sudpresse waar hij lid wordt van de raad van bestuur.