Proximus Skynet Advertising maakt adverteren met tv-spots mogelijk op Proximus 11 en Proximus 11+

FacebookTwitterLinkedIn

Komende weken starten de nieuwe voetbalseizoenen van de Jupiler Pro League, de Proximus League en de Champions League op Proximus 11 en Proximus 11+. Proximus Skynet Advertising biedt vanaf nu spotpakketten aan waarmee adverteerders rond de matchen van deze competities aanwezig kunnen zijn en zo mannen in de leeftijdscategorie 18-54 kunnen bereiken.

 

Naast de klassieke argumenten voor voetbal als impactvolle reclameomgeving, maken een aantal andere elementen dit nieuwe aanbod extra aanlokkelijk. Zo zijn de commerciële breaks erg kort, waardoor de clutter beperkt blijft. Het co-viewing gegeven van voetbal wordt extra versterkt dankzij de belangrijke aanwezigheid van Proximus in horecazaken. De interessante prijs per spot maakt het voor adverteerders ook mogelijk om langere tijd aanwezig te zijn in deze kwalitatieve en selectieve context.

 

De zichtbaarheid en het bereik van de tv-spots verhoogt nog doordat de wedstrijden ook te bekijken zijn op pc, tablet en smartphone via de TV Overal-applicatie van Proximus. Hiermee kan je ook de samenvatting bekijken van alle wedstrijden die op Proximus 11 worden uitgezonden. De voetbalactualiteit is ook te volgen op de Proximus 11-app voor iOS en Android.